Skip navigation
Zur Startseite
Auflistung nach
Bereiche
& Sammlungen
Auflistung der Ressourcen nach:
Erscheinungsdatum
Autor
Titel
Schlagwort
Hilfe
Sprache
українська
русский
magyar
Deutsch
English
Anmelden:
Mein DSpace
Abonnement
Neuerscheinungen
Benutzerprofil bearbeiten
DSpace
JSPUI
DSpace ermöglicht und erhält einfachen und offenen Zugang zu allen Arten digitaler Inhalte, z. B. Text, Bilder, Filme, Audiodaten und Datensammlungen
Erfahren Sie mehr
Mukachevo State University repository
Anzeige von nach Autor Чорій, Мирослава Василівна
Gehe zu:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
oder geben Sie die Anfangszeichen ein:
Sortiert nach:
Titel
Erscheinungsdatum
Einreichdatum
Sortiert nach:
Aufsteigend
Absteigend
Treffer/Seite
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autoren/Einträge:
Alle
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Anzeige der Treffer 2 bis 21 von 33
< zurück
nächste >
Erscheinungsdatum
Titel
Beteiligte Person(en)
2020
PR-технології як засіб просування фестивалів
Чорій, Мирослава Василівна
2023
Аналіз динаміки транзакцій закладів громадського харчування та стратегія роботи у 2023 році
Юрченко, Д.
;
Чорій, Мирослава Василівна
2018
Аналіз та перспективи розвитку готельного господарства України
Чорій, Мирослава Василівна
2016
Аналіз історичних передумов та особливостей технології приготування млинців
Чорій, Мирослава Василівна
;
Басараб, М. І.
2022
Велике руйнівництво: культурні втрати України під час війни
Чорій, Мирослава Василівна
;
Даценко, Д.
2020
Вимоги санітарного законодавства для закладів ресторанного господарства
Чорій, Мирослава Василівна
2014
Вплив організаційно-економічного механізму інформаційного забезпечення на конкурентоспроможність автотранспортних підприємств
Чорій, Мирослава Василівна
2020
Гастрономічний туризм Закарпаття: роль національних кухонь у формуванні гастрономічних особливостей регіону
Чорій, Мирослава Василівна
;
Куцмида, А.Т.
2020
Гастрономічний туризм як засіб активізації туристичних дестинацій
Рубіш, Марина Андріївна
;
Чорій, Мирослава Василівна
;
Зеленська, Лілія Володимирівна
2016
Екологічна безпека в закладах ресторанного господарства
Головко, Ольга Миколаївна
;
Чорій, Мирослава Василівна
2012
Загальна характеристика інформаційного забезпечення підприємств автомобільної галузі
Чорій, Мирослава Василівна
;
Затварська, Т. Ю.
2017
Застосування QR-кодування в розвитку туристичної галузі регіону
Чорій, Мирослава Василівна
;
Ільтьо, Тетяна Іванівна
2017
Контроль якості продуктів харчування і можливості України гармонізації стандартам ЄС
Молнар, Джосія Імреївна
;
Чорій, Мирослава Василівна
;
Рубіш, Марина Андріївна
2022
Кулінарна дипломатія як аспект підтримки та взаєморозуміння між державами і народами
Чорій, Мирослава Василівна
2021
Кулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності
Чорій, Мирослава Василівна
2024
Кухні народів світу як об'єкти нематеріальної спадщини ЮНЕСКО
Чорій, Мирослава Василівна
;
Легач, Н.
2023
Нові культурні інституції, що відкрилися під час війни
Чорій, Мирослава Василівна
;
Кочан, В.В.
2016
Освітня складова виставкової діяльності як фактору популяризації сфери гостинності
Грянило, Анжеліка Василівна
;
Чорій, Мирослава Василівна
2017
Перспективність розвитку дитячої анімації на Закарпатті
Ільтьо, Тетяна Іванівна
;
Чорій, Мирослава Василівна
2015
Проблеми формування туристичного бренду в умовах кризи
Чорій, Мирослава Василівна