Skip navigation
Zur Startseite
Auflistung nach
Bereiche
& Sammlungen
Auflistung der Ressourcen nach:
Erscheinungsdatum
Autor
Titel
Schlagwort
Hilfe
Sprache
українська
русский
magyar
Deutsch
English
Anmelden:
Mein DSpace
Abonnement
Neuerscheinungen
Benutzerprofil bearbeiten
DSpace
JSPUI
DSpace ermöglicht und erhält einfachen und offenen Zugang zu allen Arten digitaler Inhalte, z. B. Text, Bilder, Filme, Audiodaten und Datensammlungen
Erfahren Sie mehr
Mukachevo State University repository
Anzeige von nach Autor Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Gehe zu:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
oder geben Sie die Anfangszeichen ein:
Sortiert nach:
Titel
Erscheinungsdatum
Einreichdatum
Sortiert nach:
Aufsteigend
Absteigend
Treffer/Seite
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autoren/Einträge:
Alle
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Anzeige der Treffer 2 bis 21 von 38
< zurück
nächste >
Erscheinungsdatum
Titel
Beteiligte Person(en)
2021
Karpatalja udulo-es rekreacios zonainak lehetosegei
Luzánszká, T.
;
Лужанська, Тетяна Юріївна
;
Molnár-Babilya, D.
;
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
;
Pjatka, N.
;
П'ятка, Наталія Степанівна
2018
Аналіз особливостей оснащення устаткуванням підприємств сфери послуг (туризму й готельно-ресторанного господарства)
Головко, Ольга Миколаївна
;
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2023
Аналіз роботи ресторанного бізнесу в умовах війни
Мохатій, Д.
;
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2018
Аналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
;
Беликанич, О. В.
2018
Безпечність продуктів харчування
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2019
Визначення алюмінію в питних водах
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
;
Головко, Ольга Миколаївна
2018
Визначення важких металів в харчових продуктах
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2020
Визначення впливу ЕДТА на вміст та розподіл плюмбуму у системі " грунд-рослина" під час фіторемедіації
Глух, О. С.
;
Симканич, О. І.
;
Сватюк, Н. І.
;
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2023
Використання інноваційних технологій у роботі сучасного музею
Удворгелі, Л. І.
;
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2018
Впровадження інновацій як шлях до успішного функціонування готельних підприємств
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
;
Кіріа, Т. С.
2020
Дослідження особливостей ринку послуг готельного господарства Закарпатської області
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2021
Дослідження факторів впливу новітніх технологій обслуговування у готельно-ресторанних господарствах
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
;
Когут, Д. О.
2021
Екологізація навчально-виховного процесу в підготовці фахівців
Лужанська, Тетяна Юріївна
;
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2020
Експертиза якості надання послуг готельного і ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно- ресторанна справа ОС Магістр
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2021
Ефективне управління персоналом-складова успіху підприємств готельно-ресторанного господарства
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
;
Козар, Я.І.
2022
Ефективність функції контролю в готельно-ресторанній індустрії
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
;
Козар, Я.І.
2022
Кризове реагування та налагодження роботи закладів громадського харчування
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
;
Лужанська, Тетяна Юріївна
2021
Моніторингові дослідження як система прогнозування стану навколишнього середовища
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
;
Лужанська, Тетяна Юріївна
2022
Мікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина 2 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа»,027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2022
Мікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина 3 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр"
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна