Skip navigation
Zur Startseite
Auflistung nach
Bereiche
& Sammlungen
Auflistung der Ressourcen nach:
Erscheinungsdatum
Autor
Titel
Schlagwort
Hilfe
Sprache
українська
русский
magyar
Deutsch
English
Anmelden:
Mein DSpace
Abonnement
Neuerscheinungen
Benutzerprofil bearbeiten
DSpace
JSPUI
DSpace ermöglicht und erhält einfachen und offenen Zugang zu allen Arten digitaler Inhalte, z. B. Text, Bilder, Filme, Audiodaten und Datensammlungen
Erfahren Sie mehr
Mukachevo State University repository
Anzeige von nach Autor Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Gehe zu:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
oder geben Sie die Anfangszeichen ein:
Sortiert nach:
Titel
Erscheinungsdatum
Einreichdatum
Sortiert nach:
Aufsteigend
Absteigend
Treffer/Seite
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autoren/Einträge:
Alle
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Anzeige der Treffer 21 bis 38 von 38
< zurück
Erscheinungsdatum
Titel
Beteiligte Person(en)
2022
Мікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина 3 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр"
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2022
Мікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина І для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно- ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр"
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2019
Особливості культури харчування у діяльності закладів ресторанного господарства
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
;
Козар, Я. І.
2022
Перспективи розвитку незвичайних видів туристичної діяльності в Україні
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
;
Удворгелі, Лариса Іванівна
2023
Потенційна прибутковість як основа для методики класифікації учасників кластеру туризму і готельно-ресторанної справи
Новак, Є.
;
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2021
Проблематика та шляхи підвищення якості готельно-ресторанних послуг в Україні
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
;
Легач, Н.
2019
Проблематика управління якістю в Україні
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
;
Когут, Д. О.
2021
Проблеми моніторингу та контролю системи ISO-9000 якості продукції на сучасному етапі
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
;
Меденці, Я.
2022
Підвищення якості послуг, як основний чинник привабливості готельних підприємств
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
;
Удворгелі, Л. І.
2017
Ринок санаторно-курортних послуг Закарпаття: проблеми та перспективи
Рубіш, Марина Андріївна
;
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2020
Стратегії розвитку концептуальних закладів ресторанного бізнесу в умовах інноваційного зростання
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
;
Чисогорська, О.А.
2020
Сучасні тенденції та стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу та туризму
Чистогорська, О.М.
;
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2021
Харчові системи та ресурси сфери гостинності: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2022
Хімія: конспект лекцій з дисципліни: Частина 2 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 131 «Прикладна механіка»; 133 "Галузеве машинобудування"
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2022
Хімія: конспект лекцій з дисципліни: Частина І для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 131 «Прикладна механіка»; 133 "Галузеве машинобудування"
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2022
Хімія: тестові завдання з дисципліни для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 131 «Прикладна механіка»; 133 "Галузеве машинобудування"
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2022
Інноваційні тенденції у музейній справі
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
;
Удворгелі, Л. І.
2022
Інтерактивна виставка як нова форма роботи музеїв
Удворгелі, Л. І.
;
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна