Anzeige von nach Autor Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна

Gehe zu: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
oder geben Sie die Anfangszeichen ein:  
Anzeige der Treffer 21 bis 38 von 38 < zurück 
ErscheinungsdatumTitelBeteiligte Person(en)
2022Мікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина 3 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр"Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2022Мікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина І для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно- ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр"Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2019Особливості культури харчування у діяльності закладів ресторанного господарстваМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Козар, Я. І.
2022Перспективи розвитку незвичайних видів туристичної діяльності в УкраїніМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Удворгелі, Лариса Іванівна
2023Потенційна прибутковість як основа для методики класифікації учасників кластеру туризму і готельно-ресторанної справиНовак, Є.; Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2021Проблематика та шляхи підвищення якості готельно-ресторанних послуг в УкраїніМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Легач, Н.
2019Проблематика управління якістю в УкраїніМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Когут, Д. О.
2021Проблеми моніторингу та контролю системи ISO-9000 якості продукції на сучасному етапіМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Меденці, Я.
2022Підвищення якості послуг, як основний чинник привабливості готельних підприємствМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Удворгелі, Л. І.
2017Ринок санаторно-курортних послуг Закарпаття: проблеми та перспективиРубіш, Марина Андріївна; Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2020Стратегії розвитку концептуальних закладів ресторанного бізнесу в умовах інноваційного зростанняМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Чисогорська, О.А.
2020Сучасні тенденції та стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу та туризмуЧистогорська, О.М.; Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2021Харчові системи та ресурси сфери гостинності: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2022Хімія: конспект лекцій з дисципліни: Частина 2 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 131 «Прикладна механіка»; 133 "Галузеве машинобудування"Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2022Хімія: конспект лекцій з дисципліни: Частина І для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 131 «Прикладна механіка»; 133 "Галузеве машинобудування"Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2022Хімія: тестові завдання з дисципліни для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 131 «Прикладна механіка»; 133 "Галузеве машинобудування"Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2022Інноваційні тенденції у музейній справіМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Удворгелі, Л. І.
2022Інтерактивна виставка як нова форма роботи музеївУдворгелі, Л. І.; Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна