DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Автори Головко, Ольга Миколаївна
Результати 1 до 20 із 35
далі >
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Аналіз особливостей організаційної культури готельно-ресторанних підприємств | Головко, Ольга Миколаївна; Михайленко, Д. |
2018 | Аналіз особливостей оснащення устаткуванням підприємств сфери послуг (туризму й готельно-ресторанного господарства) | Головко, Ольга Миколаївна; Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна |
2016 | Аналіз особливостей розвитку колективних засобів розміщення Закарпаття | Головко, Ольга Миколаївна |
2017 | Аналіз особливостей і перспектив розвитку санаторіїв Закарпаття | Головко, Ольга Миколаївна; Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна; Горват, Едіна Степанівна |
2021 | Аналіз складових розвитку культури сфери гостинності | Головко, Ольга Миколаївна; Тильна, А. |
2023 | Аналіз сутності використання прянощів в технології приготування їжі та їх вплив на організм людини | Головко, Ольга Миколаївна; Удворгелі, Л. І. |
2023 | Аналіз сутності діяльності будинків відпочинку | Павлишинець, А.; Головко, Ольга Миколаївна |
2022 | Аналіз сутності діяльності музеїв в сучасних умовах | Головко, Ольга Миколаївна; Мілашовська, Ольга Іванівна |
2021 | Аналіз сутності компонентів, правил та методів корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств | Головко, Ольга Миколаївна; Підкаура, Т. |
2019 | Аналіз сутності корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств | Головко, Ольга Миколаївна; Легач, Н. М. |
2023 | Аналіз сутності сервісного обслуговування готельно-ресторанних підприємств | Мортов, М.; Головко, Ольга Миколаївна |
2022 | Аналіз сутності харчування в сучасних умовах | Головко, Ольга Миколаївна |
2018 | Аналіз сучасних тенденцій організації харчування туристів Закарпаття | Головко, Ольга Миколаївна; Чорій, М. В. |
2018 | Аналіз сучасних тенденцій оснащення устаткуванням та напрямки розвитку закладів ресторанного господарства малих міст Закарпаття | Головко, Ольга Миколаївна; Ключкович, О. І. |
2008 | Вибір методів кінцевих обробок джинсових тканин та деніму у відповідності до призначення швейних виробів | Облещук, Т.В.; Білей-Рубан, Наталія Василівна; Головко, Ольга Миколаївна |
2019 | Визначення алюмінію в питних водах | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Головко, Ольга Миколаївна |
2007 | Впровадження Болонських ініціатив у Мукачівському технологічному інституті | Тебляшкіна, Людмила Іванівна; Ігнатишин, Марія Василівна; Головко, Ольга Миколаївна |
2016 | Екологічна безпека в закладах ресторанного господарства | Головко, Ольга Миколаївна; Чорій, Мирослава Василівна |
2020 | Концепція колективного засобу розміщення: апартамент готелю | Головко, Ольга Миколаївна; Ряба, А.О. |
2023 | Культура екскурсійного обслуговування підприємств музейної справи | Даценко, Д.; Головко, Ольга Миколаївна |