Просмотр собрания по группе - Авторы Головко, Ольга Миколаївна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 21 по 35 из 35 < назад 
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2023Культура обслуговування на підприємствах готельно-ресторанної та музейної справи: методичні вказівки для самостійної роботи для здобувачів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, 027 Музеєзнавство, памяткознавство ОС «Бакалавр»Головко, Ольга Миколаївна
2010Організація готельного господарстваГоловко, Ольга Миколаївна; Кампов, Надія Семенівна; Махлинець, Сергій Степанович; Симочко, Г.В.
2018Організація сучасних логістичних процесів на підприємствах готельно-ресторанного господарстваБасараб, М. І.; Головко, Ольга Миколаївна
2017Перспективи розвитку санаторно-курортних комплексів Закарпатської областіГоловко, Ольга Миколаївна; Горват, Е. С.
2017Проблеми розвитку інфраструктури гостинності в малих містахМілашовська, Ольга Іванівна; Головко, Ольга Миколаївна
2022Підприємства гостинності як продуцени характерних туристичних послугГоловко, Ольга Миколаївна; Фуярош, В.
2018Реновація та ревіталізація об'єктів промислового призначенняГоловко, Ольга Миколаївна; Басараб, М. І.
2023Розвиток санаторно-курортних закладів Закарпаття в умовах військового стануХаустова, І.; Головко, Ольга Миколаївна
2017Складові сучасних підходів до охорони праці, техніки безпеки, естетики й ергономіки устаткування в закладах ресторанного господарстваГоловко, Ольга Миколаївна; Чорій, Мирослава Василівна
2015Сучасний стан та перспективи розвитку готельно-ресторанного господарства Закарпаття як складової сфери туризмуПрокопець, І.; Головко, Ольга Миколаївна
2016Сучасні підходи до формування теорії здорового харчування: економічний аспектГоловко, Ольга Миколаївна
2020Технологія продукції ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»Головко, Ольга Миколаївна
2020Технологія продукції ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»Головко, Ольга Миколаївна
2016Туристично-рекреаційний потенціал ЗакарпаттяЛемак, Н. М.; Головко, Ольга Миколаївна
2013Формування системи підтримки прийняття рішень по управлінню запасами на підприємствах туризмуМаслиган, Олена Олександрівна; Головко, Ольга Миколаївна; Кирилюк, Ю. А.